Rólunk

2017 óta működő kis családi vállalkozásunk egyedi gyerekbútorok, főként gyerekágyak tervezésével és gyártásával foglalkozunk. Termékeinknél az esztétika mellett nagy hangsúlyt fordítunk a minőségre.

Háromgyerekes szülőkként tudjuk, hogy a gyerekek egészségénél és jövőjénél fontosabb dolog nincs így a biztonság mellett legnagyobb figyelmet a környezetbarát anyagok használatára fordítjuk. Ágyaink legnagyobb részben I. osztályú tömörfából készülnek (borovi fenyő, tölgy, kőris) A fabútor amellett, hogy megjelenésével természetességet áraszt, élettel tölti meg a gyerekszobát. Festékeink baba- és környezetbarátok, egyéb felületkezelő anyagaink (olajok, viaszok) pedig 100%-ban természetesek.

Amellett, hogy folyamatosan figyeljük a trendeket és a vásárlói igényeket, szeretnénk, ha ágyaink a megszokottól egy kicsit eltérnének. Különlegeset, egyedülállót szeretnénk alkotni a hazai piacon. Szeretnénk a minőséget, az egyediséget egy kis játékossággal kombinálva érték-, és időtálló bútorokat létrehozni.
Készítünk gyerekágyakat meglévő ötletek alapján, de örömmel vállaljuk magunkra a tervezés-gyártás teljes folyamatát is. Kifejezetten szeretjük, a kihívásokat, a bevállalósabb munkákat. Célunk a következő években a gyerekbútor gyártás hazai piacán meghatározó szereplővé válni.

Fedezd fel bútorainkat

Nézz körül a termékeink között